ADVERTISEMENT


Wat alle exen van Natalie Portman over haar hebben gezegd

Op het scherm is Natalie Portman gekoppeld aan een aantal echte werkstukken. Er was de vriend die haar zwangere personage bij Walmart in de steek liet in “Waar het hart is,” de moordende koning van “The Other Boleyn Girl,” en de broeierige Jedi die zou worden een van de meest sinistere Sith-heren van de melkweg in de tweede “Star Wars”-trilogie.

Gelukkig deed Portman het veel beter buiten het scherm. De ster uit “Thor: Love and Thunder” ontdekte echter dat er een groot nadeel is aan het daten van een collega-beroemdheid. “Je bent dubbel zo interessant voor de pers en als je uit elkaar gaat, moet je hun gezicht overal zien, wat moeilijk is”, bekende ze aan de Brisbane Times. Maar haar datinggeschiedenis is niet verstoken van entertainers, en het wordt onderbroken door haar huwelijk met “Black Swan”-choreograaf Benjamin Millepied. Haar romance met de choreograaf en balletdanser kreeg het soort aandacht dat ze wilde vermijden, dankzij een bron die vertelde Pagina zes dat Millepied samenwoonde met een langdurige vriendin toen hij en Portman elkaar voor het eerst leerden kennen.

Het paar vermeed het liefdesverdriet van de krantenkoppen over het uiteenvallen en in het huwelijksbootje gestapt in augustus 2012gastvrij twee kinderen samen. In 2016 bood Millepied een zeldzaam inzicht in het persoonlijke leven van Portman. “Mijn vrouw is een heel slim normaal persoon die tijd doorbrengt met haar geweldige vrienden van de universiteit. Je ziet haar niet rondrennen naar feestjes”, vertelde hij. de bewaker. Maar wat hebben de andere jongens die Portman heeft gedateerd over haar te zeggen?

Moby

Vreemd genoeg was een beroemdheid Natalie Portman die heftig ontkende dating een van haar weinige geruchten exen die niet konden stoppen met praten over zijn schijnbaar ingebeelde relatie met haar. In een 2008 Draaien In een interview beweerde Moby dat hij een affaire had met Portman, waardoor hij jaloers werd op Star Wars-fans in de hele melkweg. “Je kunt niet uitgaan met de moeder van Luke Skywalker zonder dat ze je lef haten”, zei de “We zijn allemaal van sterren gemaakt” zanger.

Moby noemde Portman ook in zijn memoires, “Toen viel het uit elkaar.Hij beweerde dat hij haar backstage had ontmoet bij een show in Austin, en hij deelde zijn verkeerde interpretatie van hun gesprek. “Ik was een kale drinker die in een appartement woonde dat naar schimmel en oude bakstenen rook, en Natalie Portman was een prachtige film ster. Maar hier was ze in mijn kleedkamer en flirtte met mij”, schreef hij. Hij beweerde dat ze uitgingen en dat hij was opgelucht toen de “Annihilation”-acteur de zaken afbrak.

Portman schilderde een heel ander beeld van hun interacties. “Mijn herinnering [of Moby] is een oudere man die griezelig tegen me is toen ik net klaar was met de middelbare school,” vertelde ze aan Harper’s Bazaar in 2019. Op Instagram (via BuzzFeed), Moby reageerde op het interview door erop aan te dringen dat ze wel uitgingen. Later verwijderde hij het bericht echter en gaf een verontschuldiging aan Portman. Twee jaar later vertelde hij: de bewaker dat wat hij schreef was hoe hij zich hun relatie herinnerde.

Gael Garcia Bernal

Het gerucht ging dat Gael García Bernal en Natalie Portman, ster uit The Motorcycle Diaries, ergens in 2003 hun knipperlichtrelatie zouden zijn begonnen. VS Wekelijks. Het koppel zou er echter een jaar later mee stoppen. De zon (via de Ierse examinator) beweerde dat Portman het uit had gemaakt met Bernal omdat hij besloot met zijn ouders naar het filmfestival van Cannes te gaan in plaats van met haar.

Per Lainey Roddelswakkerde het stel hun romance in 2006 weer aan. Terwijl Bernal zijn lippen vooral hield over zijn gevoelens voor Portman, gaf hij haar mogelijk een lieve shoutout op het Internationale Filmfestival van Berlijn in 2007. Volgens Verscheidenheid, Portman was in het publiek toen de “Oude” acteur zei dat hij een niet nader genoemde speciaal iemand als zijn thuis beschouwde. Maar in 2008 verwachtte Bernal een kind met zijn nieuwe liefde, acteur Dolores Fonzi, per Mensen.

Een waarschuwingssignaal dat het paar op de lange termijn niet compatibel was, waren hun verschillende opvattingen over monogamie. Portman verklaarde in een interview met . dat ze er een voorstander van is W magazine, terwijl Bernal’s gevoelens niet zo zeker waren. “Ik kan niet zeggen dat ik er niet in geloof, ik denk gewoon dat iedereen zijn eigen interpretatie heeft”, vertelde hij Elle in 2014. Maar er is hoop voor fans die deze twee graag samen zagen. In 2021 zei Bernal dat hij openstaat om in de toekomst met Portman samen te werken. “Ik weet het niet, het zou leuk zijn”, vertelde hij “Despierta América” ​​(via Yahoo! vida y estilovertaald uit het Spaans).

Devendra Banhart

In 2007 nam Natalie Portman contact op met de freak-folk-troubadour Devendra Banhart om hem te vragen een nummer op te nemen voor een digitaal album met de titel “Big Change: Songs for FINCA”. De opbrengst van de albumverkoop ging naar een goed doel en de acteur deed iets liefdadigs voor de muzikant om hem te bedanken voor zijn bijdrage. In 2007 verscheen ze in de videoclip voor zijn lied “Carmensita” gratis, per Mensen.

Tijdens het ontluchten naar Hooivork over zijn platenlabel dat muziekvideo’s aan het filmen was zonder zijn inbreng, zei Banhart: “Met de ‘Carmensita’-video had ik het te druk om verliefd te worden op Natalie [Portman] terwijl hij er iets over te zeggen had.” Gelukkig was hij blij met de resultaten van zijn samenwerking, waarin Portman als prinses in een Bollywood-sprookje werd neergezet. Banhart was ondertussen een heldhaftige prins wiens happy end een bizarre wending nam toen hij ontdekte zichzelf met een octopusbruid.

Na hun breuk in 2008 was de singer-songwriter losser over Portman dan sommige van haar andere exen. “Ik hou van Star Wars. Maar ik eer haar films niet helemaal”, vertelde de behaarde hipster Draaien in 2009. “Ik probeer te vergeten dat de prequels bestaan, echt waar. Dus we hebben het onderwerp gewoon vermeden omwille van mijn mentale toestand.” Blijkbaar vergaf Portman Banhart voor het minachten van haar werk. Terwijl hij zijn relatie met de acteur beschrijft om Gier een paar maanden later zei Barnhart: “Ze is een van mijn beste vrienden. Ik hou superveel van haar.”

Jude Law

Natalie Portman en Jude Law verschenen voor het eerst samen in het drama over de burgeroorlog “Koude berg‘ en hun werkrelatie werd intiemer toen ze als minnaars werden gecast in ‘DichterbijHet was echter pas toen ze klaar waren met het filmen van hun derde project samen, “My Blueberry Nights”, dat ze naar verluidt meer dan co-sterren werden. Volgens een 2007 Dagelijkse mail rapport, werden Portman en Law diep in gesprek gespot op het wrap-feest van de film. “Jude vindt haar mooi en ze kunnen het heel goed met elkaar vinden”, vertelde een insider. Niet voor niets was Portman net een maand eerder gespot terwijl ze gezellig samen met Gael García Bernal acteerde op de Academy Awards afterparty van Vanity Fair, per Lainey Roddels.

Noch Portman noch Law hebben ooit bevestigd dat ze een romantische relatie hadden, maar hun persoonlijke en professionele chemie is onmiskenbaar. De Britse acteur heeft ook genoeg leuke dingen te vertellen over zijn frequente tegenspeler. Toen ze het scherm deelden in het drama ‘Vox Lux’ uit 2018, Law sprak met ET Canada over hun unieke band. “Het is een grappige intimiteit die je soms hebt,” zei hij. “Het is heel zeldzaam. Je deelt echt, op persoonlijk vlak, een echte zorg en een band met iemand.”

Law zorgde ervoor dat de complimenten kwamen tijdens een Bedrade Autocomplete interview naast zijn co-ster. Bij het ontdekken dat “Wat heeft Natalie Portman uitgevonden?” was een van de meest gezochte vragen over de ster, Law wendde zich tot haar en antwoordde: “Het verbaast me niet dat mensen dachten dat je mogelijk een uitvinder was. Weet je, omdat je slim bent.”

Jake Gyllenhaal

In mei 2006 werd een serie foto’s legde het lieve gebaar van Jake Gyllenhaal vast voordat hij en Natalie Portman genoten van een etentje in NYC. per de New York Post, werd hij gefotografeerd terwijl hij wachtte om haar te begroeten met een boeket tulpen. Volgens Pop suikerde geruchtenroman van de acteurs duurde niet lang, maar de acteurs bleven hecht en gelijk een kus gedeeld in het drama ‘Brothers’ uit 2009.

Toen Gyllenhaal de kans kreeg om in het persoonlijke leven van Portman te wrikken voor een 2009 Interview tijdschriftstuk, hadden ze een nostalgisch gesprek over speelgoed en media uit de jaren 80. Dit bracht Portman ertoe te bekennen dat ze doodsbang was voor Gargamel, de schurk uit ‘The Smurfs’. “Dat is interessant omdat je zo onbevreesd lijkt”, antwoordde Gyllenhaal. “Als ik kijk naar al deze dingen die je tot nu toe hebt gedaan en aan de wereld hebt bijgedragen, had ik gedacht dat de kwaadaardige tovenaar Gargamel iets zou zijn waar je heel gemakkelijk overheen had kunnen stappen.”

Het paar werd zulke goede vrienden dat ze ermee weg konden komen door elkaar in het openbaar speels te berispen. Toen Gyllenhaal Portman een prijs uitreikte op het Palm Springs International Film Festival 2011, veranderde hij zijn toespraak zelfs in een mini-braadstuk. “Ze is veganist, wat het erg frustrerend maakt als je een eetgelegenheid uitkiest”, zei hij tegen het publiek. Mensen. Portman was op dat moment zwanger, wat een ander kenmerk was waar Gyllenhaal komische inspiratie uit haalde, grappend: “Haar kind zal waarschijnlijk therapie nodig hebben na het zien van Black Swan.”

Andy Samberg

Tijdens hun 2009 Interview magazine convo, Jake Gyllenhaal onthulde dat hij gefascineerd was door Natalie Portman’s voorliefde voor smerige rapnummers. “Je doet ongelooflijke dingen voor de wereld, en dan luister je naar compleet obscene hiphopmuziek”, zei hij. Het blijkt dat ze het ook kan maken. Toen Portman in 2006 “Saturday Night Live” presenteerde, werkte ze samen met Andy Samberg om een ​​door expletie geteisterd kunstwerk op te nemen met de titel “Natalie Raps.” Daarin dropt ze rijmpjes over seks, geweld en drugsgebruik.

Volgend jaar, Amerikaans tijdschrift meldde dat Samberg en Portman aan het daten waren. Geen van beide partijen ging in op het gerucht, maar in een 2012 Playboy interview, Samberg deelde het verhaal van hoe Portman’s schunnige rap tot stand kwam. “We waren sceptisch omdat we op dezelfde manier aan haar dachten als iedereen. Ze lijkt zo lief en onschuldig”, herinnert hij zich. “En toen brak ze in op een nummer van Lil’ Kim en begon ze verzen voor ons te rappen, de smerigste regels die ik ooit heb gehoord. We waren compleet verrast.”

Samberg en zijn medeleden van The Lonely Island sloegen in 2018 opnieuw de handen ineen met Portman voor weer een vuile digitale short”,Natalie Raps 2Deze keer rapte ze over de bevalling, het eten van Tide Pods en de anatomie van Jar-Jar Binks. Hoe wild ze ook was, vertelde de ‘Brooklyn Nine-Nine’-ster Gier dat ze een veto uitsprak over een aantal van zijn lyrische ideeën. “Ik zal zeggen dat ze gelijk had omdat ze wilde dat ze veranderd werden. We zijn walgelijk”, bekende hij.

Hayden Christensen

Ook al wisten de kijkers hoe het zou aflopen, Hayden Christensen en Natalie Portman werkten hard om het liefdesverhaal van hun ‘Star Wars’-personages geloofwaardig te maken. In een poging om hun chemie op het scherm te verbeteren, gingen de twee met elkaar om als ze niet aan het filmen waren. De acteur achter de jonge Anakin Skywalker vertelde… BBC nieuws,,Er was een toneelstukje om je op je gemak te voelen bij elkaar.”

Blijkbaar werkte het. In een 2002 interview opgegraven door een fansite voor de ster, werd Christensen gevraagd: “Word je een beetje verliefd op Natalie?” Hij antwoordde: “Weet je, je moet een beetje zijn als je jezelf echt in de rol wilt geloven.” Tijdens het spreken met Tulsa Wereld in 2003 probeerde hij niet eens te doen alsof hij het niet leuk vond om zijn intieme scènes met Portman op te nemen. Hij gutste: “Ze is een echte lieverd en een goede kusser. Nee, maak er een fantastische kusser van!” Terwijl een 2010 MTV Nieuws rapport beweert dat de co-sterren mogelijk in 2000 zijn gedateerd, vertelde Christensen aan de Avond Standaard dat de romantiekgeruchten niet waar waren en zeiden: “Ik denk niet dat het een goed idee is om met actrices te daten.” Hij zou tien jaar lang uitgaan met zijn “Jumper”-collega Rachel Bilson.

De “Star Wars”-prequels” werden niet goed ontvangen door critici, maar Portman kreeg veel lovende recensies van haar tegenspeler. “[Natalie is] een echt toegewijde actrice en een heel aardig persoon tegelijkertijd,” vertelde Christensen aan ET in 2002. “… [We] kon het gewoon heel goed met elkaar vinden.”
#Natalie #Portman039s #Exes

Leave a Comment

Your email address will not be published.