ADVERTISEMENTTerwijl ik wacht op de komst van Drakenvlucht later dit jaar ben ik begonnen met het bewerken van rijdieren van oudere uitbreidingen waar ik nog niet eerder aan toe was gekomen. Terwijl ik met sommigen geluk heb gehad, bezorgen anderen me hoofdpijn – de Blazing Drake die uit de Madness of Deathwing valt, is het huidige doelwit van mijn frustratie (terwijl de Dienstmaagd van Life-Binder is ook gewenst, de Blazing Drake is nodig om de prestatie te voltooien Maak de Draken wakker met zijn Smaragd Drake beloning). Maar nadat ik Dragon Soul deze maand tientallen keren heb uitgevoerd, heb ik echt het gevoel dat het een make-over kan gebruiken en niet alleen de NPC-gesprekken versnelt.

De lay-out en het tempo van Dragon Soul zijn gewoon niet goed, en ik zou graag een kans krijgen om het opnieuw uit te vinden. Ik zou de Warmaster Blackhorn-ontmoeting aan het begin van de raid plaatsen, in plaats van het zesde gevecht, en ik zou niet zowel Warlord Zon’ozz als Yor’sahj the Unsleeping in een “maw” -omgeving hebben, maar in plaats daarvan zou ik de helden nodig hebben om ze te overwinnen om de Wyrmrest-tempel te bereiken, waar ze uiteindelijk het beleg breken door Morchok te verslaan. Hagara kan nog steeds worden verslagen in het Oog van de Eeuwigheid om de Focusing Iris te verwerven, maar het is het Ultraxion-gevecht dat echt een opknapbeurt nodig heeft.

Ultraxion zelf moet worden overboord gegooid, omdat zijn hele bestaan ​​wordt onthuld en vervolgens in de loop van het gevecht wordt beëindigd, wat veel te weinig tijd is voor een wezen dat al het bestaan ​​gaat beëindigen. In plaats daarvan zou het Deathwing zelf moeten zijn die ons probeert te beëindigen. We doden hem niet, we moeten alleen voorkomen dat hij de meeste van dezelfde mechanica in het gevecht gebruikt – maar met de DPS in plaats daarvan gericht op de Twilight-woerden die ons aanvallen (hun pre-fight-reeks wordt verplaatst naar het gevecht) en Goriona, die net als in het oorspronkelijke gevecht achter Blackhorn aan vloog. Zodra we Goriona en de andere draken hebben verslagen, vuurt Thrall de Dragon Soul op Deathwing om hem te stoppen, Deathwing vliegt weg en we krijgen snel onze buit voordat we achter hem aan gaan.

Omdat we het Blackhorn-gevecht bij de start al hebben gedaan, geven Alexstrasza en de andere Dragon Aspects ons een lift en zetten ze ons af voor de Spine- en Madness-gevechten. Ik heb zin om de gevechten op deze manier opnieuw te ordenen en Deathwing te veranderen in een gevecht met drie bazen (terwijl Ultraxion overboord wordt gegooid) zou wonderen doen voor het verhaal en de voortgang van de strijd, terwijl het ook voelt alsof we Wyrmrest Temple en Azeroth echt redden.

Hoe dan ook, dat is mijn droom make-over voor Dragon Soul. Hoe zou je het opfleuren? En welke andere raids zou je willen herontwerpen? Zou je willen dat Trial of the Crusader echt afval krijgt om tussen te vechten? Of misschien denk je dat Hellfire Citadel beter was geweest als hij Grom had vermoord in plaats van hem te redden? Gooi je ideeën in de comments!


#Welke #Warcraft #raid #zou #jij #een #makeover #willen #geven

Leave a Comment

Your email address will not be published.