ADVERTISEMENT


the Witcher Blood Origin Netflix alles wat we tot nu toe weten

Terwijl we wachten op The Witcher seizoen 3, in 2022 duiken we dieper in de wereld van The Witcher met de nieuwe prequel-serie genaamd The Witcher: Blood Origin die naar verwachting in december 2022 op Netflix verschijnt. Hier is een bijgewerkte preview van alles wat we tot nu toe weten The Witcher: Blood Origin.

Blood Origin is een van de verschillende Witcher-projecten die momenteel bij Netflix in ontwikkeling zijn. We hebben natuurlijk nog meer van de Mothership-serie, waarvan seizoen 3 in de loop van 2022 zal worden opgenomen. We hebben ook nog een geanimeerde spin-off op komst, evenals een nieuwe, gerichte serie voor kinderen.

Dus laten we ingaan op wat we wel weten The Witcher: Blood Origin en we beginnen met de teaser na de aftiteling die bij The Witcher seizoen 2 was gevoegd.


Wanneer komt The Witcher: Blood Origin uit op Netflix?

Ten eerste op de belangrijkste vraag: wanneer kunnen we verwachten te zien? The Witcher: Blood Origin op Netflix?

Op het moment van updaten is er geen exacte releasedatum bekend gemaakt door de streaminggigant.

We hebben gehoord dat Netflix momenteel naar verwachting de serie in december 2022 uitbrengt. We horen dat er een kerstrelease op de planning staat, maar voor nu weten we alleen dat de serie ergens in 2022 zal komen.

Sommigen hadden gespeculeerd dat Netflix ervoor zou kunnen kiezen om vrij te geven The Witcher: Blood Origin rond dezelfde tijd als Huis van de Draak (de Game of Thrones prequel-serie) en de nieuwe Lord of the Rings series op Amazon Prime, aangezien ze allemaal in dezelfde categorie vallen.

netflix-pagina voor de oorsprong van het Witcher-bloed

De huidige The Witcher: Blood Origin-pagina op Netflix


Wanneer speelt The Witcher: Blood Origin zich af in de tijdlijn van The Witcher?

Met de aankondiging van The Witcher: Blood OriginNetflix heeft ook een korte samenvatting uitgebracht:

“1200 jaar voor Geralt of Rivia versmolten de werelden van monsters, mannen en elven tot één, en de eerste Witcher ontstond.”

Dit vertelt ons dat de show zich op het vasteland afspeelt, maar 1200 jaar voor de gebeurtenissen van de hoofdreeks. Het vertelt ons ook dat de zes afleveringen het verhaal achter twee van de belangrijkste gebeurtenissen in de Witcher-overlevering zullen onderzoeken: De conjunctie van de sferendie de werelden van monsters, elven en mensen samensmolt tot één, en natuurlijk de creatie van de eerste hekser.

Tegelijkertijd roept dit een belangrijke vraag op: hoe kan de show beide gebeurtenissen dekken, aangezien ze verschillende eeuwen uit elkaar liggen? Terwijl de conjunctie van de sferen ongeveer 1200 jaar voor het begin van The Witcher saga begonnen de eerste heksen pas veel later door het land te zwerven. Inderdaad, Netflix’s officiële begeleidende kaart specificeert dat de eerste Witcher 967 jaar na de Conjunctie werd gemaakt door magiërs.

the Witcher continent netflix

Blood Origin onthult mogelijk de waarheid achter enkele mythen van het continent, zoals het geheim van de monolieten

Het is mogelijk dat het antwoord in het formaat kan zijn. Van één castingoproep (die we bespreken in de karakters hieronder) weten we dat: Bloed oorsprong zal een zijn episodische serie.

Vermoedelijk betekent dit dat we zes afleveringen zullen hebben, die elk een ander verhaal vertellen, misschien vergelijkbaar met die van Disney De Mandaloriaan. Als de show echter bijna duizend jaar heksengeschiedenis beslaat, is het mogelijk dat er wat zal zijn grote tijdsprongen tussen de afleveringen. Misschien krijgen we meerdere verhalen die de eeuwen overbruggen. Misschien krijgen we een gelijkmatige verdeling tussen de gebeurtenissen, waarbij de eerste afleveringen zich concentreren op de Conjunctie en de laatste die het verhaal van de eerste hekser vertellen. Een andere mogelijkheid is dat de “eerste Witcher” die in de synopsis wordt genoemd een eerdere variant is dan degene die wordt genoemd in de officiële tijdlijn van Netflix, een proto-hekser. Als dat het geval is, is Laurence O’Fuarain Fjall de meest waarschijnlijke kandidaat voor de ‘proto-witcher’.


The Witcher: Blood Origin-verhaal uitgelegd

heb de Witcher netflix geshaerrawed

Het verwoeste elfenpaleis van Shaerrawedd. Kunstwerk door Edward Barons

De meesten van jullie zullen weten dat Netflix’s The Witcher is gebaseerd op een geliefde serie boeken geschreven door Andrzej Sapkowski, dat ook de inspiratie vormde voor de populaire Witcher-videogames van CD Projekt Red. Hoewel Sapkowski soms gebeurtenissen zoals de conjunctie van de sferen aanhaalt, is het duidelijk dat: Bloed oorsprong‘s verhaal zal veel meer afhankelijk zijn van de verbeeldingskracht van de schrijvers, omdat er heel weinig bekend is over deze periode in de geschiedenis van het continent.

Dat gezegd hebbende, er is een fundament uit de vroege geschiedenis waarop de show zou kunnen leunen. De wereld van The Witcher werd oorspronkelijk in golven bevolkt. Eerst door de kabouters, toen kwamen de dwergen en ten slotte de elfen. terwijl deze Oudere rassen niet echt in vrede naast elkaar bestonden, de conjunctie van de sferen gooiden hun wereld in chaos, waarbij allerlei onnatuurlijke wezens uit andere dimensies werden gevangen, waaronder mensen en monsters. Het is niet bekend wat de conjunctie veroorzaakte en ook niet hoe het gebeurde, alleen dat het de structuur van het continent voor altijd veranderde.

mages netflix de oorsprong van het heksenbloed

De drie magiërs die verantwoordelijk zijn voor het creëren van de heksen: Cosimo Malaspina, Alzur en Idarran van Ulivo. Kunstwerken voor GWENT

De creatie van de eerste Witcher is een gebeurtenis die bijna net zo in mythe gehuld is als de Conjunctie. Lang nadat monsters voor het eerst op het continent verschenen, kwam een ​​groep afvallige magiërs samen om een ​​wapen te smeden tegen de bovennatuurlijke wezens die een plaag waren geworden voor de mensen in veel regio’s. Ironisch genoeg houden sommigen van hen van de tovenaar Alzur waren zelf verantwoordelijk voor het creëren van de meest afschuwelijke gruwelen die je je kunt voorstellen door middel van magie. De eerste heksen werden gecreëerd in een geheim en ongelooflijk pijnlijk ritueel dat bekend kwam te staan ​​als de Proef van de Grassen. Degenen die het overleefden, kregen verbeterde reflexen, snelheid en behendigheid, waardoor ze de ultieme monstermoordenaars waren.

De show zal zijn eigen weg vinden om bij deze evenementen te komen, maar dat wil niet zeggen dat hij niet uit de boeken kan lenen. Het verkennen van een pre-Conjunction-wereld zou een unieke kans kunnen bieden om diep in de verschillende samenlevingen van de Elder Races te duiken, op een manier die de belangrijkste Witcher-show niet kan. Het mysterie van de eerste hekser en de magiërs die hem hebben gemaakt, doemt op in alle eeuwen die volgen tot in het leven van Geralt.


Welke personages zullen te zien zijn in The Witcher: Blood Origin en wie zit er in de cast?

het castraster van de heksenbloedoorsprong

Cast-raster voor The Witcher: Blood Origin – Afgebeeld: Michelle Yeoh, Jacob Collins-Levy, Dylan Moran, Lenny Henry, Mirren Mack, Nathaniel Curtis

De cast en welke personages in de prequel-serie zullen voorkomen, zijn in de loop van de tijd langzaam aangekondigd.

In november 2020, Samenvattend gerapporteerd dat de show op zoek is naar twee vrouwelijke hoofdrolspelers. Hun namen werden gegeven als Eile ‘The Lark’ Lithe en Prinses Merwyn. Eile komt uit een clan van elven die messen als hun primaire wapen gebruiken. Oorspronkelijk was Jodie Turner-Smith verbonden als Eile, maar verliet de serie vanwege een planningsconflict. Sindsdien weten we dat Sophia Brown (gezien in Netflix’s Giri/Haji) speelt Eile en Mirren Mack (bekend om modderleeuweriken) speelt de Merwyn.

Laurence O’Fuarain (Opstand, Vikingen) was het tweede bevestigde castlid en hij zal de rol vertolken van Fjall Steenhart. Dit personage werd beschreven als “fysiek sterk, ruig en visceraal”, behorend tot een elvenclan die wedijvert met die van Eile. Het is mogelijk dat Fjall uiteindelijk de eerste Witcher van het continent wordt.

Jacob Collins-Levy (De Witte Prinses, Jonge Wallander) werd voor het eerst aangekondigd om zich bij de cast te hebben gevoegd door Redanian Intelligence als Bloed oorsprong‘s “Kapitein Eredin”. Dit is dezelfde Eredin die we kennen uit de romans en de games en in feite werd een andere acteur gecast als een oudere versie van dit personage voor The Witcher seizoen 2. Dit is de eerste grote verbinding tussen Bloed oorsprong en de hoofdreeks.

Sinds die eerste castings is hier wie er nog meer bij de cast is gekomen:

  • Michelle Yeoh speelt Scian
  • Dylan Moran speelt Uthrok One-Nut
  • Lenny Henry speelt Balor
  • Nathaniel Curtis speelt Brian
  • Francesca Mills speelt Meldof
  • Huw Novelli speelt Brother Death / Callan
  • Lizzie Annis speelt Zacaré
  • Zach Wyatt speelt Syndril
de cast van de heksenbloedoorsprong

The Witcher: Blood Origin


Waar is The Witcher: Blood Origin gefilmd? Wanneer vond de productie plaats?

De eerste opnames voor The Witcher: Blood Origin vonden plaats tussen 16 augustus 2021 en 21 november 2021.

De opnames voor de serie begonnen in augustus in het zuiden van IJsland, maar verhuisden later naar het Verenigd Koninkrijk. Een van de opmerkelijke locaties in IJsland is Nauthúsagil, bekend om de waterval en het ravijn. We konden ook enkele opnames van IJsland zien plaatsvinden als de Eyjafjallajökull-vulkaan en -gletsjer.

In het Verenigd Koninkrijk wordt de serie voornamelijk gefilmd in Arborfield Studios in Wokingham, in de buurt van Reading.

Zoals opgemerkt, eindigde de serie op 21 november met bevestiging van Declan de Barra die dit op Twitter bevestigde:

Begin 2022 moest de serie verschillende delen opnieuw opnemen en gebruikte de hulp van Alex Garcia Lopez om te helpen met de reshoots. Die opnames vonden plaats in “Cowleaze Wood in het Aston Rowant National Nature Reserve, ten noordwesten van Londen.”


Wie werkt er aan Netflix’s The Witcher: Blood Origin?

de Witcher Blood Origin schrijfteam zoon

The Witcher: de schrijverskamer van Blood Origin

The Witcher: Blood Origin wordt aangestuurd door Ier Declan De Barra die fungeert als showrunner en uitvoerend producent van het project. De Barra is een vaste klant? Witcher show, na zowel aflevering vier van seizoen één als de eerste aflevering van seizoen twee te hebben geschreven. Als getalenteerde muzikant werkte hij nauw samen met componisten Sonya Belousova en Giona Ostinelli en verzorgde hij de vocalen voor “Het lied van de witte wolf”.

Voor Bloed oorsprongverzamelde De Barra een team van schrijvers met verschillende achtergronden en ervaring, waaronder: Kiersten Van Horne (Station Berlijn, Sneeuwpiercer), Aaron Stewart-Ahn (Mandy), Alex Meenehan (De man in het hoge kasteel, Bosch), Tania Lotia (Moeras ding, Carnaval rij), Pooja Gupta (Maria Maria) Tasha Huo (Zwarte Belle), en Troy Dangerfield (Kasteel).

Verschillende veteranen van de belangrijkste Witcher-show zijn ook bij het project betrokken. The Witcher showrunner Lauren Hissrich zal optreden als uitvoerend producent. Producenten Tomek Baginski, Jason Brown, Sean Daniëlen Jarek Sawko zal ook terugkomen. Bovendien, productieontwerper Andrew Laws is ingesteld om terug te keren. Hoewel ze nog niet officieel zijn bevestigd als directeuren, heeft Redanian Intelligence geïdentificeerd:Het laatste koninkrijk en The Witcher seizoen twee Sarah O’Gorman en kruimels en Geboren in de oorlog‘s Vicky Jodenzoon als de meest waarschijnlijke kandidaten. Zoals hierboven vermeld, wordt het gieten opnieuw gedaan door The Witcher‘s Sophie Holland.


Dat is alles wat we hebben The Witcher: Blood Origin. Laat het ons weten als je enthousiast bent over de prequel-serie in de reacties hieronder.




#Witcher #Blood #Origin #Witcher #Prequel

Leave a Comment

Your email address will not be published.