ADVERTISEMENT


seksuele voorlichting seizoen 4 alles wat we tot nu toe weten

Seksuele voorlichting – Foto: Netflix

Seksuele voorlichting keert terug naar Netflix voor een vierde seizoen, maar het zal op zijn vroegst pas in 2023 op Netflix te zien zijn, daarom zal het lang duren voordat we terugkeren naar Moordale Secondary School. Hier is een overzicht van alles wat we tot nu toe weten Seksuele voorlichting seizoen 4.

De ranzige en onstuimige komedie stelt nooit teleur. In feite wordt elk seizoen sterker dankzij de echte karaktergroei, een geweldig verhaal en de zorg en aandacht die nodig is om seks en relaties in alle soorten en maten aan te pakken.

De show debuteerde voor het eerst op Netflix in januari 2019 en seizoen 3 arriveerde op 17 september 2020.


Heeft Seksuele voorlichting verlengd voor een vierde seizoen?

Officiële Netflix-verlengingsstatus: verlengd op 25 september 2021

Het is niet verwonderlijk dat Netflix is ​​vernieuwd Seksuele voorlichting voor zijn vierde seizoen. Het nieuws kwam naar buiten tijdens het TUDUM-evenement van Netlfix.

Daar is nooit aan getwijfeld Seksuele voorlichting is nog steeds een van de meest populaire Originals in zijn arsenaal, en als de vlaggenschip-komedieserie voor de streamingdienst, is het geen wonder dat het bij zijn terugkeer een onmiddellijke impact had op de top 10-lijsten over de hele wereld.

Op het moment van schrijven Seksuele voorlichting heeft de eerste plaats weggerukt van het laatste seizoen van Luciferen is momenteel in het bezit van de nummer één plek op Netflix in 70 verschillende landen inclusief de VS, het VK, Australië en Canada.

Door de nieuwe top 10-gegevens van Netflix kunnen we zien dat seizoen 3 een van de grootste shows van de maand september was.

Tussen 12 september en 24 oktober werd de show meer dan 447.750.000 uur wereldwijd. We zagen ook dat seizoen 1 en seizoen 2 ook in de wereldwijde top 10 kwamen, wat suggereert dat nog meer mensen besloten om in de show te springen of dat veel mensen teruggingen om opnieuw te kijken.

Weekperiode Aantal uren bekeken (M) Rang Week in Top 10
12 september 2021 tot 19 september 2021 125.770.000 1 1
19 september 2021 tot 26 september 2021 160.420.000 (+28%) 1 2
26 september 2021 tot 3 oktober 2021 72.870.000 (-55%) 1 3
3 oktober 2021 tot 10 oktober 2021 42.120.000 (-42%) 3 4
10 oktober 2021 tot 17 oktober 2021 28.190.000 (-33%) 3 5
17 oktober 2021 tot 24 oktober 2021 18.380.000 (-35%) 7 6

Wanneer kunnen we verwachten? Seksuele voorlichting seizoen 4 op Netflix?

We hebben het geluk gehad om een ​​seizoen van Seksuele voorlichting elk jaar sinds het voor het eerst werd uitgebracht op Netflix in januari 2019. Het vierde seizoen zal echter het allereerste van de serie zijn om de reeks te doorbreken.

De afgelopen maanden hebben we talloze rapporten gezien over wanneer de show zou worden opgenomen.

Productielijsten vanaf juni 2022 suggereren dat de serie zal beginnen met filmen in juli 2022, maar niet afronden tot ten minste maart 2023 (dit is langer dan de wrap-datum van november 2022 die we eerder hebben gemeld). Natuurlijk zijn de filmschema’s onderhevig aan verandering Netflix zelf moet nog volledig onthullen wanneer het filmen begint.

Gezien de informatie die we weten over seizoen 4 van Seksuele voorlichtingwe speculeren op zijn vroegst over een release in de zomer van 2023.

Seksuele voorlichting - Foto: Netflix

Seksuele voorlichting – Foto: Netflix


Wat te verwachten van het vierde seizoen van Netflix?

Net als het einde van elk seizoen van Seksuele voorlichtingblijven we met veel vragen zitten voor het volgende seizoen.

Otis x Maeve weer op het goede spoor?

Net toen het paar eindelijk hun gevoelens voor elkaar toegaf, bloeide er een nieuwe romance op, Maeve liet een bom vallen dat ze een paar maanden naar de VS zou gaan en de relatie voorlopig in de wacht zou zetten.

We krijgen de kans om te zien wat de toekomst in petto heeft voor hun relatie als Maeve terugkomt uit Amerika, maar met een tussenpoos van twee maanden, en tijd in het buitenland zou een radicale verandering in Maeve kunnen zien bij haar terugkeer.

Over de toekomst van Maeve, Emma Mackey vertelde ELLE “Ik vind het geweldig dat ze nieuwe vrienden heeft gemaakt, dat ze zich wat meer openstelt en wordt blootgesteld aan een andere cultuur, een ander soort wereld. Omdat ze alleen maar in haar kleine bubbels heeft geleefd. Hoe komt ze uit die bubbel?”

Seksuele voorlichting seizoen 4 Otis en Maeve Kiss

De eerste kus van Otis en Maeve tijdens het schoolreisje – Copyright. Elf Film

Onafhankelijke Eric

Eric is vaak de stem van de rede voor Otis en heeft vaak geholpen door het morele kompas van de serie te zijn. Dat weerhoudt hem er echter niet van om zijn beide vriendjes te bedriegen. Eerst bedroog hij Rahim met voormalig pestkop Adam, en toen hij in Nigeria was, bedroog hij Adam met fotograaf Oba.

Eric heeft het uitgemaakt met Adam zodat hij zijn seksualiteit kan verkennen zonder vast te zitten aan een relatie. Hoe Eric zijn hervonden zelfvertrouwen wil onderzoeken, valt nog te bezien, maar de kans bestaat dat hij Adam en Rahim op een ramkoers heeft gezet voor hun eigen relatie.

Sex Education Seizoen 4 Eric en Adam

Eric en Adam waren ooit gelukkig in hun relatie – Copyright. Elf Film

Wie is de echte vader van Joy?

Met de geboorte van zijn kleine zusje Joy zou je denken dat Otis, Jean, Ola en Jakob uitkijken naar het leven als een gelukkig gezin. Jean ontving echter onwelkom nieuws terwijl hij in het ziekenhuis was, wat sterk suggereert dat Jakob misschien toch niet de vader van Joy is.

We weten dat Jean een gezond seksleven had voordat hij Jakob ontmoette en regelmatig Dan en Harry ontmoette. En terwijl Jean alleen haar ex-man Remi kuste, was het eigenlijk iets meer dat we niet op het scherm zagen?

We zagen Dan terugkeren in seizoen 3, met een kort komisch moment buiten het ziekenhuis om een ​​grapje te maken over de mogelijkheid dat de baby van hem was. Het is tussen Dan en Remi wie de potentiële vader is, wat Jakobs hart gegarandeerd weer zal breken.

Seksuele voorlichting seizoen 4 Jean

Een hoogzwangere Jean – Copyright. Elf Film

Zal Cal zichzelf een relatie vinden?

Cal is slechts een van de twee studenten die we kennen van Mooredale Academy die zich identificeren als niet-binair. Tegen het einde van het seizoen raakte Cal bevriend met Layla, een andere niet-binaire student die het hele seizoen worstelde met het volgen van regels en het vermijden van conflicten, zelfs als dat in strijd zou zijn met hun overtuigingen.

Layla had zichzelf pijn gedaan, niet als een vorm van zelfbeschadiging, maar was ongeschoold in het dragen van de juiste kleding om er minder vrouwelijk uit te zien. Dankzij Cal heeft Layla nu het juiste idee over hoe ze zichzelf kan helpen tijdens de voorbereiding op school.

Alleen omdat Cal en Layla de enige niet-binaire studenten zijn, betekent dat niet dat ze meteen samen moeten zijn, maar Cal maakte Jackson duidelijk dat ze een relatie moesten hebben waarin Cal niet als een vrouw werd gezien. Van alle leerlingen op de school zullen Cal en Layla elkaar het meest begrijpen, wat kan leiden tot een mogelijke relatie.

Seksuele voorlichting seizoen 4 Cal niet-binair

Cal tartte meerdere keren Principal Hope – Copyright. Elf Film

De toekomst van Mooredale

De studenten van Mooredale waren succesvol in hun protest tegen rector Hope Haddon, maar misschien een beetje te succesvol.

Het zeer openlijke en trotse protest van de student toen de beruchte ‘Sex School’ het bestuur en investeerders deed besluiten tot wanhopige maatregelen. Hope werd verwijderd als hoofd van de school en de investeerders trokken hun geld terug, waardoor het bestuur weinig tot geen andere keuze had dan de school te verkopen.

Hierdoor is de toekomst van Mooredale ernstig in twijfel getrokken, aangezien alle leerlingen nu gedwongen zullen worden een nieuwe school te zoeken om hun middelbare schoolopleiding af te ronden.

Er is echter hoop. Toen Jackson zijn tablet aan het lezen was, stond de kop van het artikel dat hij aan het lezen was: “Seksschool inspireert protesten in het hele land!”. Dit betekent dat als meerdere scholen in het hele land hetzelfde standpunt innemen, de regering misschien een keuze moet maken over de toekomst van hoe seksuele voorlichting in het VK wordt onderwezen, waardoor de deur open blijft voor Mooredale om door te gaan.

Seksuele voorlichting seizoen 4 Mooredale

Mooredale Academy beter bekend als South Wales Caerleon Campus – Copyright. Elf Film

Zal Otis de Sex Clinic nieuw leven inblazen?

Nu Otis en Maeve het goedmaken, en een gebrek aan fatsoenlijke seksuele voorlichting aan de Mooredale Academy, zou Otis de sekskliniek kunnen doen herleven voor eigenzinnige studenten die hulp nodig hebben.

Het zou zeker een geweldige manier zijn om Otis’ tijd te besteden terwijl Maeve in Amerika is. Maar met de verwijdering van de oude toiletten zal Otis een nieuwe ‘kliniek’ moeten vinden om studenten advies te geven.

Seksuele voorlichting Seizoen 4 Toiletten

De oorspronkelijke “kliniek” waren de oude toiletten van de school – Copyright. Elf Film


Welke castleden kunnen we verwachten in het vierde seizoen van? Seksuele voorlichting?

We kunnen verwachten dat de meerderheid van de cast terugkeert om hun rollen opnieuw te spelen in het volgende seizoen van het onderwijs.

Dit zijn de bevestigde terugkerende cast leden:

  • Gillian Anderson als Jean Milburn
  • Asa Butterfield als Otis
  • Emma Mackey als Maeve
  • Ncuti Gatwa als Eric
  • Connor Swindells als Adam
  • Aimee Lou Wood als Aimee
  • Kedar Williams-Stirling als Jackson

Seksuele voorlichting Seizoen 4 casting voor twee nieuwe Trans-personages

In november 2021 bracht Krishna Istha (die fungeert als een van de schrijvers van de show) een veel gedeeld castinggesprek op zoek naar twee nieuwe personages voor seizoen 4 die a . worden genoemd trans “machtspaar”.

De twee nieuwe personages waarvoor Netflix cast:

  • Abbi (18-23 jaar) – Abbi is een jonge transvrouw met een Winona Ryder-vibe uit de jaren 90, die zelfverzekerd en zelfverzekerd is in haar genderidentiteit. Abbi is de leider van haar groep en de bijenkoningin van haar school – elk meisje wil of zoals zij zijn, of vrienden met haar zijn. Ze is zonnig, magnetisch, genereus en loyaal. Toen Abbi uit de kast kwam als transvrouw, werd ze door haar conservatieve ouders het huis uit gezet. Ze woont momenteel samen met haar vriend Kent, wiens familie veel meer accepterend is. Abbi was vroeger religieus, maar moest afstand doen van haar geloof toen het haar zelfgevoel begon te beschadigen. Ze beschouwt zichzelf nog steeds als ‘spiritueel’ en woont een seculiere en inclusieve congregatie bij die gemeenschap en uitverkoren familie viert.
  • Kent (18-23 jaar) – Kent is transmannelijk, gek, vergeetachtig en een geweldige luisteraar. Hij is Abbi’s vriend, en zij zijn het ultieme powerkoppel – ze zijn al een tijdje samen en zijn de belichaming van ‘paar doelen’, iedereen houdt van ze. Kent is er niet zo zeker van een van de populaire kinderen te zijn als Abbi, maar hij kent zichzelf en voelt zich stilletjes zelfverzekerd over zijn laatste jaar op de universiteit.

Nieuw personage genaamd Joanna komt terug in seizoen 4

We hebben ook exclusief vernomen van een nieuw personage genaamd Joanna die in seizoen 4 zal verschijnen.

We weten niet veel over het nieuwe personage, maar het wordt beschreven als een Britse vrouw van begin 40, vrijgevochten en met gevoel voor humor.


Komt er een seizoen 5 van? Seksuele voorlichting?

Wat ook onbekend is, is of er meer zullen zijn Seksuele voorlichting na seizoen 4.

Aimee Lou Wood vertelde Radio Times dat ze niet zeker weet of de show zou kunnen blijven zeggen:

“Ik weet het niet zeker, want er is een deel van mij dat het voor altijd zou kunnen doen. Maar er is ook een deel van mij dat zegt: ‘Nee, we moeten allemaal andere dingen gaan doen en verschillende rollen spelen. Het is bitterzoet, want waarschijnlijk is het, zelfs als het niet deze serie is, nu waarschijnlijk dichter bij het einde dan bij het begin. Wat triest is, maar waarschijnlijk ook in veel opzichten positief zal zijn. Ik denk altijd dat ze ook meer willen. Laat ze altijd meer willen.”

Asa Butterfield was het daarmee eens digitale spion vertellen “Ik denk niet dat er meer dan vier of vijf nodig zijn” [seasons]. Maar wie weet.”

Bovenop de opmerkingen van een deel van de cast, met name: Ncuti Gatwa is gecast als de 14e Doctor in de langlopende Britse sci-fi-serie Doctor who. Het is onduidelijk of er wordt gefilmd voor Doctor who zal zijn rol als Eric in Sex Education verstoren als de serie verder gaat dan seizoen 4.


Zouden jullie graag een vierde seizoen van willen zien? Seksuele voorlichting op Netflix? Laat het ons weten in de reacties hieronder!
#Sex #Education #Season #Netflix #Predicted #Release #Date #Expect

Leave a Comment

Your email address will not be published.